Friday, April 2, 2010

nisa photografi

bila tengok majlis kahwen kami ramai yang cakap make-up cantik..baju cantik..suasana meriah..tapi bila tengok gambar kahwin rasa macam baek tak payah hire photog pro..suruh je lah adek aku amek gambar..lepas tu edit je la dalam photoshop..
aku bukan tak menghargai idea kreatif pihak terlibat tapi aku tak puas hati dengan apa yang aku dapat..janji unlimited photoshoot tapi dia buat 3 roll dengan gambar pose zaman kakak aku kahwin 12 tahun lepas..dijanji nya gambar yang tak print masuk dalam cd..tapi yang aku dapat, gambar-gambar yang da di edit tanpa kerelaan..gambar muka suami yang pipi macam lepas eksiden pon ada..gambar kat album tak puas hati then gambar yang sama ada dalam cd..baek tak payah bagi cd tu pon takpe.
aku lagi suka gambar-gambar yang adek n abang aku tangkap.aku nasihatkan, yang duduk kat melaka tengok betol2 hasil kerja nisa photografi ni.bagi aku, memang aku tak puas hati..korang tengok lah gambar2 ni dan nilai lah sendiri..

1 comment:

  1. urgh.. sangat menyakitkan hati bila tengok...confirm budak yang baru blaja adobe photoshop boleh buat lg lawa... sabar je la ye...

    www.akusyafrina.blogspot.com

    ReplyDelete