Wednesday, April 25, 2012

Online Shopping dengan Eizmierah Mumnbabyshop

 

*ini bukan entry iklan, aku just share je*

 

Ni kali ke-2 aku ber online shopping. Selama ini takut nak try sebab bukan sikit yang menipu. Lagipun ada yang menawarkan harga melampau mahal compare dengan kedai luar. Dah lah delivery kena tanggung sendiri, harga kemain mahal.

 

Kali ni aku rasa macam percaya pulak dengan Eizmierah Mumnbabyshop. Harga dia murah dan servis cepat. Semalam order, hari ni dah dapat. Owner dia pun peramah boleh tahan. Kira aku puas hati dengan servis yang diberikan.

 

 

chintakami

 

 

Sekarang ni macam kemaruk pulak nak beronline shopping. Korang yang ada reliable link meh la kita share sesame..:)

2 comments:

  1. Thanx dear..
    Glamer sy masuk blog awk ni hihi

    ReplyDelete
  2. Thanx dear..
    Glamer sy masuk blog awk ni hihi

    ReplyDelete