Thursday, May 24, 2012

Demam Ganti Ganti

Start khamis lepas, kitorang dah start tak sehat. Mula Hannah selsema, lepas tu aku pulak sakit tekak. Aku dah baik, asri pulak yang demam.

Now, aku kena balek, kali package terbaik siap ade batuk. Dah 2 kali pergi klinik, tapi batuk still adam.

Susah jugak macam ni aku rasa. Macam pasing baton lak sakit ni. Boleh ganti-ganti.

Ikutkan hati sangat tak larat dengan x sihat tapi kena layan si kenit ni.

Bukan merungut, cuma kesian sebab as long kita tak baik Hannah still ade risiko nak kena gak. Budak demam lagi merisaukan okeh..

Zaynorsuhada
Sent by DiGi from my BlackBerry® Smartphone

1 comment: